Soha nem látott összegű készpénzkifizetés és extra juttatások most a Plazma Centerben

2023. 04. 22., 13:10
A Föld Napja alkalmával most szombaton bővített donorfogadási idővel, vagyis 18.30-ig várja plazmaadásra és alkalmassági vizsgálatra a résztvevőket a Plazma Center. Április hónapban azonban egy olyan, eddig még soha nem látott készpénzfizetéssel rukkoltak elő, mellyel kimondottan az új plazmaadókat jutalmazzák meg, akik akár 95.000 Ft-hoz is hozzájuthatnak.

Április 22-én, szombaton a Föld Napján a környezettudatosságé a főszerep a Plazma Centernél, akik a plazmaadók figyelmét is szeretnék felhívni erre a fontos feladatra, így mindenkinek öko logózott golyóstollat ajándékoznak és kisorsolják a napi főnyereményüket is, a Philips légtisztító berendezést. Ezen felül minden plazmaadónak extra plusz 1000 Ft-os juttatással készültek a bővített donorfogadási idő mellett, ami azt jelenti, hogy 18.30 percig várják az új és a már meglévő plazmaadóikat. Hogy ki lesz az a szerencsés, aki majd hazaviheti a légtisztító berendezést, azt élő videó keretében fogják majd kisorsolni a Plazma Center facebook oldalán.

Vakvezető Kutyák Világnapja

Mozgalmasan folytatódik azonban az április, hiszen újabb tematikus nappal készül a Plazma Center az új jelentkezők és a már meglévő plazmaadók számára. Április 27-én a Vakvezető Kutyák Világnapja alkalmából szintén plusz juttatásokra és nyereményjátékra lehet majd számítani és a nap folyamán a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány munkáját is támogatják majd.

Vigyél haza akár 95.000 Ft-ot május végéig a Plazma Centertől, ez nem lehetetlen!

Csodaszép nyitással kezdte a Plazma Center a tavaszi szezont, hiszen soha nem látott készpénzfizetéssel készült az első plazmaadásra jelentkezők részére. Vagyis akik még nem jártak a Plazma Centerben, de szívesen csatlakoznának a hősök életmentő táborába, azok az első öt plazmaadásukkal május végéig akár 95.000 Ft-os juttatásra is szert tehetnek, ami még eddig nem volt a központ életében.

És, hogy kik lehetnek plazmaadók?

Azok, akiknek életkora 18 és 60 év közé esik és a testsúlya 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton is.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek többek között ugyanis segítenek a vérzékenységben, májbetegségben szenvedőknek, a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center.

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 

Április 22-én, szombaton 18.30-ig tart nyitva a Plazma Center.

Általános nyitvatartás: 
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30

Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)