Szakadó esőben is torkuk szakadtából énekeltek a kecskemétiek a Vasútparkban

2023. 06. 17., 15:49
A rossz idő ellenére teltház volt a Vasútparkban tegnap este. A Tanévzáró Fesztivál esti buliját a szakadó eső sem tudta elrontani. A kecskeméti fiatalok kitartottak és fantasztikusan érezték magukat!
A galéria 37 képet tartalmaz

Kitettek magukért a fiatalok tegnap este a Tanévzáró Fesztivál buliján a Vasútparkban. A szervezők sem bízták a véletlenre, neves fellépőket hívtak a hírös városba, de a vendéglátókból sem volt hiány.

Már hagyománnyá vált Kecskeméten, hogy a délelőtti futam után egy óriási buli várja nem csupán a középiskolásokat, hanem mindenkit, aki szeretne egy kicsit lazítani.

A délelőtt az inkább a versenyről szól, ami még a tanítási időt idézi fel. Az este pedig arról szól, hogy elindult a nyár, elindult a pihenéns, a bulizás, ezt kell most a diákoknak folytatni. Én azt kívánom nekik, hogy érezzék jól magukat, engedjék el a tanulást, engedjék el az iskolát és bulizzanak egy hatalmasat itt, Kecskeméten - mondta Nemcsik Mátyás, önkormányzati képviselő.
— mondta Nemcsik Mátyás, önkormányzati képviselő.

A szervezők számára fontos a lokálpatriotizmus, ezért arra is figyeltek, hogy a fellépők között legyenek kecskemétiek is.

A 6. Tanévzáró Fesztivál buliján végül több százan tomboltak ünnepelve az elmúlt évet, kihasználva az idei nyár első napját. Egészen éjjel 2-ig tartott a zene, úgyhogy ma biztosan sokáig aludtak a kecskeméti fiatalok.