Címke: Nemcsik Mátyás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2382 találat
2023.05.25

Nem emelkednek az önkormányzati lakások bérleti díjai

Nem emelkednek idén az önkormányzati tulajdonban lévő, szociális helyzet alapján és költségelven bérbe adott lakások bérleti díjai - döntött csütörtökön a városi közgyűlés. A lakásrendeletben és lakbérrendeletben eszközölt módosítások alapján bevezetik a piaci alapú bérbeadás lehetőségét is. Elhangzott továbbá: kidolgozás alatt áll a 28 év alattiak részére adandó lakbértámogatás, majd esetleges ingatlanvásárlás rendszere, mely a Kecskeméten való helyben maradásban segítené a fiatalokat.
2023.05.02

Fejlődő horgászlehetőségek a szabadidőparkban

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont népszerű kirándulóhely mind a kecskemétiek, mind az idelátogatók számára. A szabadidőpark területéből 30 hektár vízfelület, amely szinte horgászparadicsom. A tó komplex lehetőségeket kínál a horgászok számára, amelyeket folyamatosan fejlesztenek.
2023.04.25

Tavaszi Ifjúsági- és Diákfórum – a párbeszéd jegyében

Hogyan járulhat hozzá egy helyi fiatal a városi programokhoz vagy új rendezvények elindításához? A válasz egyszerű: ma például azzal, ha részt vett a Tavaszi Ifjúsági- és Diákfórumon. Az egész napos programon mintegy 100 fiatal dolgozott együtt azon, hogy Kecskeméten jobb és könnyebb legyen az ifjúsági élet.
2023.02.01

A KTV stúdiójának vendége volt Nemcsik Mátyás

Egyre modernebb eszközökhöz nyúl a Kecskeméti Fürdő, ha játékokról és akciókról van szó. Nemrégiben a Kecskeméti Televízióban is hallhattak már a nézőink és olvasóink a legutóbbi vidám fotópályázatról, most pedig a szerelmesek számára készülnek meglepetéssel az intézményben. A Kecskeméti Televízió mai vendége Nemcsik Mátyás a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője volt.
2022.12.09

Kecskemét ad otthont a Magyar Ifjúsági Konferenciának

Kecskeméten tartja konferencia-hétvégéjét a Magyar Ifjúsági Konferencia. A MIK-nek jelenleg 45 országos és regionális szervezet a tagja. Ezekkel a szervezetekkel évente két alkalommal üléseznek. A mostani hétvégét városunkban töltik el a fiatalok és az őket kísérő pedagógusok.
2022.12.06

Fejlesztési forrásokról és a 2023-as költségvetésről tárgyalt a városüzemeltetési bizottság

Több nagyobb, az önkormányzat által is támogatott fejlesztés is elindul jövőre Kecskeméten – hangzott el a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság hétfő délutáni ülésén. A testület foglalkozott a város jövő évi költségvetésével is, mint elhangzott a városüzemeltetés 320 millióval nagyobb forrással gazdálkodhat majd 2023-ban.
2022.11.30

Nemcsik Mátyás: „Bodrozsán színt vallott”

"Bodrozsán Alexandra színt vallott, világossá tette, hogy ahogyan eddig is, most is a DK-s Gyurcsány Ferencet szolgálja" - ezt Nemcsik Mátyás fideszes önkormányzati képviselő mondta Bodrozsán Alexandra coming outjáról. A baloldali politikus kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy 6 év után kilép a Momentumból és a Demokratikus Koalíció közösségében folytatja munkáját. A témában meg szerettük volna szólítani Bodrozsán Alexandrát, azonban a baloldali politikus nem adott interjút a Kecskeméti Televíziónak.