Szelfitükör-Új szolgáltatás a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

KÖZLEMÉNY
2023. 12. 08., 08:15
Novemberben új szolgáltatással bővült a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház palettája: megérkezett a szelfitükör, amellyel nem mindennapi fotókat készíthetnek kedves vendégeink bármely nagyszínházi, nem gyermekeknek szóló előadás előtt, szünetben, és utána.

A nagyszínház előcsarnokában található szelftükörrel készülő fotók mindegyike azonos háttérrel rendelkezik, azonban többféle keret közül lehet választani, amelyek többsége a repertoáron lévő előadásokhoz, vagy egy-egy ünnephez kapcsolódik. A gépet egyszerre kényelmesen maximum 4 fő tudja igénybe venni, ennél több személy nem, vagy csak nehezen fér rá a fotóra.

Kollégáink a gép használatában folyamatosan az érkező vendégek segítségére lesznek, így a csekély technikai tudás sem lehet akadálya a fotók elkészítésének!

Az elkészült képet kétféleképpen lehet elvinni: nyomtatott formában, illetve digitálisan, QR-kód olvasó segítségével. (Utóbbi a legtöbb okostelefonban ma már megtalálható vagy letölthető rá.) 

Ára: 1500 Ft / fotó, amely magában foglal 2 db nyomtatott képet, illetve a digitális formátumot. További fotók nyomtatására 250 forintos felár esetében van lehetőség.

Jöjjön el, próbálja ki, vigye haza emlékeit, élményeit egy igazán különleges fotón, vagy akár adja ajándékba! 

A biztosíték, hogy megéri: a Meseautó szereplői is a szelfitükröt választották!