Szemereyné Pataki Klaudia: a legjobb kampány az, amit munkával töltünk

2023. 05. 17., 20:35
Facebook oldalán adta hírül Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, hogy 2024. június 9-re tűzték ki a következő önkormányzati választások időpontját. Posztjában ír arról is, hogyan képzeli el a helyi választási kampányt.

Felszállt a füst: a következő önkormányzati választás időpontja: 2024. június 9 - írta Facebook oldalán a polgármester.

"Bár több mint egy évünk van még addig, abban azonban biztosak lehetünk, hogy közeledve az időponthoz, egyre aktívabb vitákra számíthatunk. Feladatomnak tekintem, hogy amennyire csak lehet, ezektől, valamint a kampány eldurvulásától megkíméljem a kecskeméti embereket.

Egyúttal azt is gondolom, és ennek szellemében fogok cselekedni a következő választásig hátralévő időszakban, hogy a legjobb kampány az, amit munkával töltünk. Kollégáimmal dolgozunk tovább Kecskemétért, a mindennapjainkat nem fogja befolyásolni a most bejelentett dátum.

Tisztelt Kecskemétiek! Felszállt a füst: a következő önkormányzati választás időpontja: 2024. június 9. Bár több mint...

Közzétette: Szemereyné Pataki Klaudia – 2023. május 17., szerda

Remélem hogy minden képviselőtársamra, valamint a helyi közéleti szervezetekre - különösen a baloldalra - számíthatok ebben, partnereim lesznek abban, hogy Kecskemét békéjét, a kecskemétiek nyugalmát fenntartsuk egészen a hivatalos kampányidőszak kezdetéig! Meggyőződésem ugyanis, hogy közös otthonunknak legkevésbé egy hosszú politikai közjáték hiányzik az elmúlt három, mindenféle krízissel terhelt év után.

Arról pedig, hogy ki irányíthatja városunkat 2024-től, a kecskemétiek döntenek majd a demokrácia ünnepén! Addig is, maradjunk egy közösség, egy nagy család, melyet sem magasság, sem mélység nem rettent!" - zárta posztját Szemereyné Pataki Klaudia.