Szemereyné Pataki Klaudia: Kecskemét fejlődése nem állhat meg

2024. 05. 14., 14:17
„Nem akadályozhatja meg semmi, hogy városunk azon a felívelő pályán maradjon, amire az elmúlt évtizedben ráraktuk” – írta Facebook-oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Lázár János építési és közlekedési miniszterrel történt megbeszélését követően.

Kecskemét polgármestere posztjában hangsúlyozza, hogy sem a baloldal, amely köztudottan a kecskemétiek pénzére pályázik, sem a háború, sem pedig a nyomában settenkedő gazdasági válság nem lehet fejlődésünk kerékkötője. "Ennek érdekében láttuk vendégül Lázár János építési és közlekedési minisztert, akivel rengeteg fontos, városunk fejlődését segítő kérdésben sikerült egyezségre jutnunk" – írja Szemereyné Pataki Klaudia.

„Jó hírem van tehát a kecskemétieknek, szeretett városunk csak még szebb és jobb lesz a következő években. Ehhez persze nekünk is hozzá kell tennünk a magunkét. Június 9-én szavazzunk a város érdekeit minden más elé helyező Fidesz-KDNP képviselőire. Szívvel-lélekkel Kecskemétért!” – zárja posztját közösségi oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.