Színházi angyal vagyok program, az évadban utoljára

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 23., 07:22
Az évad utolsó előadásra várják a jelentkezőket a Színházi angyal vagyok elnevezésű jótékonysági program keretében.

A 2022/23-as évad utolsó Színházi angyal vagyok előadása: Kőszívű (musical)

Helyszín: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház (6000 Kecskemét, Katona József tér 5.)

Időpont: 2023. június 3. szombat 19:00

Maximális létszám: 30 fő

Olyan civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várjuk, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a Kőszívű című  egy este felejthetetlen programjaként. Nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadjuk az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen hozzájuttatnának egy ilyen kivételes lehetőséghez.

A jelentkezéseket és ajánlásokat 2023. május 28. éjfélig várjuk a [email protected] e-mail-címre, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják hozzánk.

Arról, hogy ki látogathat el hozzánk a fenti előadásra, zárt sorsolás keretében döntünk május 29-én, és még aznap ki is hirdetjük a nyertest a Facebook-oldalunkon és a honlapunkon.

Aki pedig segítene nekünk népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #színháziangyalvagyok címkét. Váljon Ön is színházi angyallá!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

Bővebb információ az előadásról