Szurkolói információk a Kisvárda elleni bajnokira

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 23., 14:07
Pénteken 18:15-kor utolsó mérkőzését vívja csapatunk a szezonban, a Kisvárda lesz az ellenfelünk. Megvan a maga tétje is a mérkőzésnek, hiszen csapatunk az ezüstéremért harcol majd. A jegyértékesítés kedden 14:00-kor a jegymesteren indul el, személyesen csak szerdán lehet belépőket venni.

Az online jegyértékesítés kedden 14:00-kor, a személyes szerda reggel 9:00-kor indul el. A személyes elővételre csak szerdán lesz lehetőség, délelőtt 9-11, illetve délután 16-18 óráig a Széktói Stadion 2-es pénztárában (uszoda parkoló), kizárólag készpénzes formában. A jegymesteren folyamatosan zajlik természetesen az értékesítés, amíg minden jegy el nem fogy.

A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni kedden 14:00-tól. A mérkőzés napján 16:45-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében.

Jegyárak a Kisvárda ellen (normál kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

„B” lelátó:

Normál: 1.500 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu