KTE: szurkolói információk a diósgyőri bajnokihoz

KÖZLEMÉNY
2023. 09. 29., 09:09
Az OTP Bank Liga vasárnap a DVTK otthonában folytatódik a KTE számára. A 17:30-kor kezdődő bajnoki kapcsán itt van minden fontos tudnivaló a szurkolók számára.

A mérkőzésre a normál jegyárak lesznek érvényesek. A vendégszektorba három jegykategória szerint, elővételben és a helyszínen lehet belépőt vásárolni az alábbiak szerint.

Elővétel: 1600 forint (felnőtt), 1000 forint (diák)

Helyszínen: 2100 forint (felnőtt), 1500 forint (diák), 200 forint (gyermek, 6-18 éves)

A 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A diákjegy 18 év felett, diákigazolvány bemutatásával érvényes. A belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményes belépővel érkezők jogosultságát ellenőrizhetik.

A belépőket folyamatosan árulja elővételben a diósgyőri klub, célszerű ezeket már előre beszereznie annak, aki a helyszínen kívánja megtekinteni a találkozót. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A vendégek helyét a T és U szektorok jelölik.  

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítót az [email protected] címen.

Online elővételes jegyvásárlás ITT!

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Kapunyitás: 16:30

A Miskolci Rendőrkapitányság és a rendező klub emellett az alábbi információkat küldte meg klubunknak a beléptetés kapcsán:

"Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A közúton érkező Kecskeméti TE szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az autópályán érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtója - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion."

Szerző: KTE/kecskemetite.hu