Szurkolói információk a szombati, MTK elleni meccshez

KÖZLEMÉNY
2024. 03. 27., 19:42
Szombaton 17:00-kor az MTK vendége lesz csapatunk az OTP Bank Liga 26. fordulójában. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek.

Klubkártyára és adatok megadása nem szükséges a találkozóra, elővételben már online zajlik is a jegyértékesítés. Az MTK saját jegyvásárlási felülettel rendelkezik, így ezúttal a https://mtkbudapest.jegy.hu/ oldalon lehet beszerezni a belépőket. Ebben a formában 10 százalék kedvezményre is jogosultak a jegyvásárlók.

A vendég drukkerek a V1, V2, V3, V4 szektorokba vehetnek belépőt, a belépési pont a 3-as kapun (Sport utca- Százados utca sarka) keresztül fog történni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben a hazai klub nem nyit vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem is tud beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem.

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján a pénztár 14:00-kor nyit. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül is tudnak választani a szurkolók. Kapunyitás 15:00-kor lesz.

Az MTK több kedvezményes jegykategóriát is biztosít. Díjmentes jegyek esetén regisztrációs jegyet kell váltani, míg a kedvezményes belépőkhöz feltétlen legyen drukkereinknél valamilyen igazoláshoz megfelelő, fényképes igazolvány is.

Parkolni a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően lehet, hétvégén díjmentesen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt javasolják, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedési eszközök igénybevételével érkezzenek a stadionhoz.

A büfében bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni.

Jegyárak a helyszínen

Szerző: KTE/kecskemetite.hu