Tudatos öltözködés workshop Lendvai Lillával

2024. 04. 13., 16:21
Lendvai Lilla, stylist volt a vendége az öltözködésről és a harmóniáról szóló workshopnak szombaton koradélután a Városháza Zoób Kati kiállításán. Az érdeklődők interaktív beszélgetés formájában hallhattak gyakorlati ötleteket a tudatos öltözködésről.
Fotó: Gyenes Kata
A galéria 34 képet tartalmaz

Figyelt-e a hangulatára, amikor ma felöltözött? Figyelt-e a testére, amikor kiválasztotta a ruhát? Többek között ezeket a kérdéseket tette fel Lendvai Lilla, stylist előadásban a Városháza Zoób Kati-kiállításán. A bátran hozzászóló hölgyek válaszaiból kiderült, hogy a megjelentek nagyon is figyelnek erre.    

Mint az előadáson elhangzott, a tudatos öltözködés első lépése, hogy figyeljünk a testünkre, mindez pedig könnyen elsajátítható. A workshop érdeklődői egy kellemes hangulatú beszélgetés formájában tehettek utazást a divat világába.  

Lendvai Lilla segítséget adott többek között a ruhatár kialakításához, a megfelelő kulcsdarabok kiválasztásához. De a hallgatóság hasznos ismeretekhez jutott az anyagismerettel, testtudatossággal kapcsolatban, de azt is megtudhatták, hogy mennyire fontos jól érezni magunkat abban, amit hordunk.