Címke: workshop
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.04.13

Tudatos öltözködés workshop Lendvai Lillával

Lendvai Lilla, stylist volt a vendége az öltözködésről és a harmóniáról szóló workshopnak szombaton koradélután a Városháza Zoób Kati kiállításán. Az érdeklődők interaktív beszélgetés formájában hallhattak gyakorlati ötleteket a tudatos öltözködésről.
2024.03.09

Nemezékszer-készítő workshop a Városházán

Tíz vállalkozó szellemű hölgy és egy fiatalember próbálta ki ma délután, hogyan lehet nemezeléssel ékszert készíteni. A Zoób Kati retrospektív kiállításához kapcsolódó foglalkozások közül ez volt az első a Városháza épületében. A szervezők további kézműves alkalmakat terveznek a tárlat végéig, azaz május 31-ig.
2024.03.05

Nemezékszer készítő workshop lesz szombaton a kecskeméti városházán

Nemezékszer készítő workshopot tartanak március 9-én, szombaton 14 és 16 óra között. A helyszín a Zoób Kati kiállítása a Városháza épületében. A workshopon az érdeklődők megtanulhatják, hogyan készítsenek színes, egyedi ékszereket nemezeléssel. Az alapanyagokat és az eszközöket a szervezők biztosítják. A foglalkozást Acsai Rita vezeti. A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
2023.09.21

Megelőzési Mozaik a fiatalokért

Megelőzési Mozaik címmel háromnapos rendezvényt szervezett a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az esemény nyitónapját ma tartották a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban, ahol előadások és workshopok várták a rendőrség szakembereit.