Útkarbantartási munkák a Bethlen körúton

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 21., 16:24
A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a Bethlen krt. Rákóczi úti csomópontjától a Ceglédi úti csomópontig tartó szakaszán a két szélső sávon burkolatjavítási munkát tervez 2023. november 23. csütörtöktől - november 25. szombatig, amely időszak alatt az érintett sávok lezárásra kerülnek. A munkálatok két ütemben zajlanak.

November 23-24. csütörtök-pénteken a Rákóczi úti csomóponttól a Noszlopy Gáspár autóbusz pályaudvar kihajtójáig tartó szakasz két szélső sávjának lezárásával és az érintett kátyús szakaszok felmarásával kezdődik a munka. Ebben az ütemben a csomópontok, keresztutcák kihajtói szabadon használhatóak lesznek.

November 25-én szombaton történik a csomópontok, keresztutcák kihajtóinak karbantartása. Reggel 7.00-től a Rákóczi úti kereszteződésben a vasútállomás felé nem lehet majd behajtani. A buszok megváltoztatott útvonalon közelítik meg az állomást. Személygépjárművel tilos a ki- és behajtás ezen a szakaszon!  A P+R parkolót és a vasútállomást a Noszlopy Gáspár park felől lehet megközelíteni. Az útkarbantartás ideje alatt a kerékpáros és gyalogos forgalom zavartalan marad.  A menetrendet érintő változásokról a busztársaságok tájékoztatják a lakosságot.

A munkálatok 7.00-17.00 között folynak, amennyiben az időjárás is megengedi.

Kérjük, közlekedjenek kiemelt figyelemmel, körültekintően!

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.