Címke: Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
84 találat
2023.05.25

Emelt költségvetési támogatás

A gazdasági változások miatt nőttek Kecskemét költségei, ennek ellenére Kecskeméten jut többletforrás a fejlesztésre és a kultúrára is. Ez derült ki a ma elfogadott költségvetési módosításból. A megemelt keretnek köszönhetően szinte teljes mértékben megújulhat a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. gépparkja is.
2023.05.24

Indulnak a szökőkutak Kecskeméten!

Folyamatos a szökőkutak indítása Kecskeméten. A tavaszi fagyok megszűntével a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. megkezdte az öntözőberendezések, ivókutak, egyéb közterületi vízvételi helyek és szökőkutak tavaszi üzembe helyezését.
2023.03.14

Tervszerű növényvédelmi munkálatok kezdődnek csütörtöktől

A tervek szerint 2023. március 16-án éjjel kezdi meg a szokásos tavaszi növényvédelmi lemosó permetezést a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. megbízásából a nagy szakértelemmel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező Növényvédő és Kártevőirtó Kft. Az enyhe tél miatt különösen fontos a permetezés a közterületi fás szárú növények, elsősorban a vadgesztenye, platán, egyéb díszfák és cserjék védelmében.
2023.01.09

Valaki megint korlátot döntött a Piaristák terénél

Kecskemét Bermuda-háromszögeként emlegeti a Piarista terénél található kanyart a Városüzemeltetési Kft. Facebook posztjában. Valami rejtélyes oknál fogva ugyanis itt valaki mindig elviszi a korlátot. Ezúttal újat kellett kihelyezniük, a költségét azonban a rongálóra hárítanák.
2022.12.15

Petőfi Sándorra emlékeztek a megújult Petőfi Parkban

Petőfi Sándorra emlékeztek, a költő szobránál, a róla elnevezett parkban ma (csütörtök) délután. A Vásárhelyi Pál Általános Iskola növendékeinek hagyományos megemlékezését ma már megújult környezetben szervezhették meg, hiszen elkészült a Petőfi Park körül a védőkerítés is.
2022.12.09

Felkészült a télre a városüzemeltetés

Kecskemét MJV önkormányzatának Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottsága 2022. december 5-i ülésén elfogadta a 2022-2023. évi téli útüzemeltetési tervet, amelyet a helyi közutak üzemeltetőjeként a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. (KVÜ) készített elő és hajt végre.