Vadonatúj műsorával megérkezett Kecskemétre a Magyar Nemzeti Cirkusz

2023. 05. 24., 17:11
Egy év után ismét Kecskemétre érkezett a Magyar Nemzeti Cirkusz. Vadonatúj, Szenzáció című előadásukon olyan produkciókat is láthatunk, amelyek eddig még nem szerepeltek a magyarországi porondokon.
A galéria 7 képet tartalmaz

Az utolsó próba zajlott ma kora délután a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrában, az Auchan melletti füves területen. Az idei vadonatúj Szenzáció című nemzetközi gálaműsoruk számos érdekességet tartogat.

Olyan produkciókat hoztunk el, amelyek először láthatók Magyarországon, és olyanokat, amik korábban már nagy sikert arattak. A motorosok a halálgömbben címűben például négyen motoroznak egyszerre, miközben szétnyílik egy gömb. De látható lesz a legendás tripla szaltó a cirkusz kupolájában, és vadonatúj komikusunk is lesz. A műsort természetesen élő zenekar kíséri, ahogy mindig. Akár még engem is lehet lóháton látni szaltózni, egyik lóról a másikra
— mesélte ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

A cirkuszvilág legnagyobb sztárjai kaptak meghívást, akik már egyenként is felejthetetlen élményeket és szórakozást biztosítanak, most azonban egyszerre láthatjuk őket a bő két órás műsorban.

Nagyon nemzetközi a csapatunk, hiszen csak magyar artistákból nem tudnánk minden évben megújulni. Idén vannak Brazíliából, Olaszországból, Németországból, rengeteg országból érkeztek hozzánk. Úgy gondolom, hogy ez a műsor nagy sikert aratott Budapesten és az ország más nagyvárosaiban, remélem, hogy a kecskeméti közönség tetszését is el fogja nyerni
— mondta ifj. Richter József.

Aranyos állatokból sem lesz hiány: kiskutyák, telivérek, tevék és kiscicák lépnek majd a porondra. A Szenzáció című műsort hétköznap este 6 órától, szombaton és vasárnap délután 3, majd 6 órától, pünkösdhétfőn pedig szintén délután 3 órától lehet megtekinteni.