Vállalati gyereknapot tartottak a Fornettinél

2023. 05. 21., 21:27
Vasárnap ismét nagy sikerrel rendezték meg a Fornetti Vállalati Gyereknapot. Trambulin, ugrálóvár, VR szoba és a legjobban várt pónilovaglás várta a fornettis dolgozók gyermekeit mind a kecskeméti, mind a kiskunfélegyházi telephelyen.
A galéria 35 képet tartalmaz

Sok-sok nevetés, öröm, szórakozás és természetesen finomabbnál-finomabb fornettis termékek - így jellemezhetnénk a vasárnap megrendezett Fornetti Vállalati Gyereknapot. Nem csak a gyermekek, de a szülők is remekül érezték magukat a kötetlen, családi hangulatú vasárnapi eseményen.

Bánhidi Attila a Fornetti csoport vezérigazgatója kiemelt fontosságúnak tartja a hagyományos gyereknapot.

– Számunkra nagyon fontos a család, büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sok kollégánk hozta el a gyermekét. Mindig is törekedtünk arra, hogy viszonozzuk munkatársaink mérhetetlen lojalistását, tettre készségét. Ezt a bér és a bér melletti juttatások mellett az ilyen programokkal is szeretnénk megköszönni. Ha pedig a munkaidőn kívül is jól érzik magukat munkatársaink, azzal az összetartozásukat is ki tudják fejezni
— mondta Bánhidi Attila.

Vasárnap egyidőben a kecskeméti és kiskunfélegyházi Fornetti telephelyén is gazdag programokkal várták a dolgozók gyermekeit. A kicsiknek ugrálóvárral, arcfestéssel, VR szobával, gokart pályával és pónilovaglással kedveskedtek a szervezők. De egy mini Fornetti üzletet is kialakítottak, ahol bármelyik gyerkőcből lehetett eladó és készülhettek legóból és építőkockából a ’péksütemények’.

A vezérigazgató elmondta, hogy nem a gyereknap az egyedüli, amikor a munkavállalóknak különböző, munkaidőn kívüli rendezvényekkel kedveskednek.

– Folyamatosan szervezünk kirándulásokat, rendezvényeket kisebb csoportoknak. Már hagyomány a karácsonyi ünnepségünk, amelyen 600-700 ember vesz részt. Tartunk vezetői konferenciákat, valamint családi napot is, ami általában nyárra esik - részletezte Bánhidi Attila.

A Fornetti csoport vezérigazgatója hivatásnak nevezte a fornettis létet. Mint elmondta, hisznek abban, hogy a munka és munkaidőn kívüli kötetlen, minőségi, együtt töltött idő az, amely az itt dolgozókat csapattá kovácsolja.

(x)