Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből

2023. 02. 04., 07:37
Az Útinform tájékoztatása alapján az alábbi útszakaszokon végeznek munkálatokat térségünkben.

Az M1-es autópályán a lébényi szakaszon, a 150-es km-nél lévő Hanság pihenőt, mindkét oldalon lezárták, mivel a viharos erejű szél egy nagyméretű fát kidöntött az elektromos vezetékre, emiatt szünetel az áramszolgáltatás.

Az M5-ös autópályán a főváros irányába, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 82-es és a 81-es km között burkolatot javítanak, fél 9-től 10.00 óráig a külső sávot lezárják.

A Tisza középső szakaszán, Tiszadorogma és Egyek illetve Nagykörű és Fegyvernek között jár a komp. A folyó többi szakaszán bizonytalan az átkelés.

A Körösön, Mezőtúr és Szarvas között bizonytalan ideig nem jár a komp.

A kamiontilalom 22.00 órától vasárnap 22.00 óráig van érvényben.

A 44-es főúton Békéscsaba közelében, a 111-es és a 112-es km között kábelt kötnek be, munkaidőben mindkét irányban, útszűkületen kell áthajtani. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 52-es főúton Kecskeméten az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

A 441-es főúton Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as km-nél új körforgalmi csomópontot építenek, félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Közúton történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról az utinform.hu térképes nézetében található friss információ.

Forrás: utinform.hu