Vármegyeszerte zajlik a toborzás

2023. 01. 13., 12:37
Több településen is találkozhatnak toborzó rendőrökkel Bács-Kiskun vármegyében a hivatás iránt érdeklődők.

A Bács-Kiskun vármegyei toborzók több településre is ellátogattak a héten: 2023. január 9-én Pálmonostorán, Petőfiszálláson és Mátételken, 10-én Kiskunhalason, Kecskeméten, és a Baranya vármegyei Újmohácson, valamint Homorúdon járták. A rendőrök az érdeklődőknek a határvadász, járőr és az iskolaőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót. A jelenlévők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. 

A toborzás a hétvégén és jövőhéten is folytatódik a vármegye több településén. A rendőrökkel 2023. január 14-én Kecskeméten, az Auchan áruházban, 17-én Sükösdön, 20-án a hajósi piacon, Miskén és a kiskunfélegyházi piacon, 21-én pedig a bajai piacon találkozhatnak. Az egyenruhások válaszolnak az érdeklődők minden kérdésére, forduljanak feléjük bizalommal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.