Véget akart vetni az életének, mert megbukott a vizsgán

2024. 05. 13., 14:15
Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi, mert nem sikerült a forgalmi vizsgája. Szerencsére a kecskeméti rendőrök időben érkeztek, így nem történt tragédia.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy 20 éves helybéli elköszönt ismerőseitől a közösségi oldalon, vonat elé akar ugrani 2024. május 10-én. A kecskeméti járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Ellenőrizték a pályaudvart és környékét, valamint több vasúti útvonalat átnéztek.

Kitartó munkájuk végül sikerre vezetett, a férfi nyomára Laczkó Roland r. zászlós bukkant, amint az egyik vasúti töltésen sétált. Ezzel egyidőben jött a hír, miszerint egy vonat halad feléjük.

A rendőrnek nem volt vesztegetni való ideje, a bajbajutotthoz lépett és elkísérte a sínpár mellől, közben pedig végig szóval tartotta, próbálta lebeszélni öngyilkos szándékáról.

Időközben a helyszínre érkezett a férfi édesanyja és a mentőszolgálat munkatársai is, akik végül elszállították a kórházba. Kiderült, hogy a fiatal felnőtt azért akart véget vetni az életének, mert sikertelen forgalmi vizsgát tett. Ami önmagában nem tragédia, de nem sokon múlt, hogy az legyen a vége.