Veszélyes volt a kecskeméti házibuli

KÖZLEMÉNY
2023. 02. 01., 13:11
Egy kecskeméti buliban rabolta ki egy új telefon miatt a fiatalkorút egy másik vendég.

Mint arról korábban beszámoltunk, az egyik kecskeméti házibuliban egy oda érkező fiatalemberről kiderült, hogy egy új, értékes telefont vásárolt. Az egyik vendég ezt megtudva folyamatosan kérdezte, hogy van-e nála pénz. Ezt megelégelve a sértett el akart menni, de a karját megragadta a zaklató, és lefejelte, majd többször megütötte. Ennek hatására a szobában lévő ágynak esett és egy rövid időre elvesztette az eszméletét. Ezt követően a felálló sértettől elvette a mobiltelefont, majd zsebeit átkutatta, amelyből pénztárcáját kivette. A tárcából készpénzt vett el, majd az üres pénztárcát az okmányokkal együtt a sértettnek visszaadta és kilökte a lakásból.

A rendőrök 2022. február 22-én őrizetbe vették a rablással gyanúsítható 32 éves férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A kecskeméti nyomozók kezdeményezték letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának a munkatársai a nyomozást befejezték, és az iratok vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság