Vízbe fulladt egy férfi a szabadidőközpontban

KÖZLEMÉNY
2023. 07. 18., 14:54
Sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Hírös Sport Nonprofit Kft. a szabadidőközpontban történt fulladásos haláleset kapcsán. Mutatjuk:

"2023. július 16-án, vasárnap este, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban illetéktelenül tartózkodott két férfi, és ismeretlen körülmények között az egyikük a vízbe fulladt, a tó nem fürdőzésre kijelölt területén. A kollégáink a helyszínen segítették a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját.
A tragédia miatt részvétünket fejezzük ki az áldozat hozzátartozói számára.

Tekintettel arra, hogy a haláleset körülményeit vizsgálja az illetékes hatóság, további tájékoztatást az ügyben nem tudunk nyújtani.
Az eset kapcsán szeretnénk felhívni minden kedves látogatónk figyelmét a létesítmény házirendjének betartására! Továbbá szeretnénk kérni a fokozott figyelmüket és felelős magatartásukat a fürdőzésre kijelölt területek használatakor.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont területén található tavakban fürdeni, vízben tartózkodni kizárólag a strand területén, az ezen célból kijelölt partszakaszon van lehetőség. A Szabadidőközpont egyéb területein történő fürdés szigorúan tilos!"

(Hírös Sport Nonprofit Kft.)