XBOX játékkonzol Gyermeknapra a Plazma Centertől

2023. 05. 26., 12:22
Igaz csak vasárnap lesz Gyermeknap, azonban a Plazma Center már ma vidám hangulattal várja a plazmaadóit, a napi plusz juttatásaik és nyereményjátékuk mellett. Nem meglepő ez tőlük, hiszen a központ kiemelt figyelmet fordít hőseire, akik plazmaadásukkal életeket mentenek.
A galéria 5 képet tartalmaz
Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a Gyermeknapot, ami mindannyiunk életében egy várva várt esemény. Szinte olyan, mint a karácsony, amikor szüleink elhalmoznak minden földi jóval, illetve a hozzátartozóink is ajándékokkal, lufikkal, díszekkel vagy játékokkal. Ezt a hangulatot szerettük volna felidézni a plazmaadóink szívében. Ezért színes lufikkal és nyereményjátékokkal várjuk őket. Mindenki, aki ellátogat hozzánk ezen a napon plusz 1000 Ft juttatásban részesül és ajándékba kap egy logózott fa jojót is, valamint részt vehet a napi nyereménysorsolásunkon, ahol egy Xbox Játékkonzol talál gazdára
—  adta hírül Zsisska-Kovács Ágnes, a Plazma Center marketing referense.

Ahogy már megszokhattuk a Plazma Center minden hónapra tartogat meglepetéseket, hiszen fontosnak tartják, hogy hőseik, vagyis a plazmaadóik felé kifejezzék hálájukat. Egyrészt azért, mert életmentő segítséget nyújtanak a rászoruló betegeknek másrészt, mert mindig lelkes partnerek abban, hogy egy-egy alapítvány munkáját segítsék.

Happy Hours akció

Májusban és júniusban Happy Hours akció várja azokat a plazmaadókat, akik 11 és 14 óra között a lefoglalt időpontjukra érkeznek. Ők plusz 1000 Ft juttatásban részesülnek a többi juttatás mellé.

Keresd a Plazma Centert a fesztiválokon is!

A nyár beköszöntével is rengeteg helyszínen találkozhatnak velünk a plazmaadók és azok, akik most szeretnének először jelentkezni hozzánk. Júniusban a Street Food és a Street Art Fesztiválra is lesz kitelepülésünk Kecskemét főterén. Bátran jöjjenek hozzánk a jelentkezők, hiszen tájékoztatást adunk a plazmaadás folyamatáról, valamint feltehetik kérdéseiket is. Sőt plusz juttatásra feljogosító kuponokat is fogunk a helyszínen osztogatni
— hangsúlyozta a marketing referens.

Te is szeretnél segíteni plazmáddal a beteg embereken és csatlakozni a Plazma Center hőseihez, akik életet mentenek? Akkor foglalj időpontot egy előzetes állapotfelméréshez.

És, hogy kik lehetnek plazmaadók?

Azok, akiknek életkora 18 és 60 év közé esik és a testsúlya 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton is.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek többek között ugyanis segítenek a vérzékenységben, májbetegségben szenvedőknek, a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

MÁJUS 29-ÉN, PÜNKÖSD HÉTFŐN A PLAZMA CENTER ZÁRVA TART!

Plazma Center

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában)
Tel.: +36 76 545 235
Nyitvatartás:
Kedd: 7:30-18:30
Szerda: 8:00-18:30
Csütörtök: 7:30-18:30
Péntek: 7:30-18:30
Szombat: 7:30-15:30  

Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)