Alsónémediből hozna pontokat vasárnap a KNKSE

KÖZLEMÉNY
2024. 10. 03., 18:44
A bajnoki szünet után a 3. fordulóval folytatódnak a női NB II. küzdelmei; a KNKSE remekül indította az évet, hiszen otthon és idegenben is le tudta győzni ellenfeleit; a Vecsést és a Malév SC-t. Bíró-Kisjuhász Petra együttese folytatná remek sorozatát, és újabb diadalt aratna vasárnap, idegenben.

Hirman Milláék ezúttal az Alsónémedi gárdájához utaznak. A bajnokság erőviszonyai ugyan körvonalazódnak, de egyelőre nehéz megítélni a csapatok játékerejét; a Pest vármegyei alakulat két vereséggel rajtolt, ám a Bácsalmás ellen csupán egy góllal maradtak alul úgy, hogy idegenben 30 gólt lőttek (31-30), igaz, a következő héten tizenkét góllal kaptak ki az Inárcs-Örkény gárdájától (25-37). Az biztosra vehető, hogy oroszlánként küzd majd hazai pályán az Alsónémedi SE, hogy megszerezze első bajnoki pontjait.

Bíró-Kisjuhász Petra vezetőedző: - Nehezíti a felkészülésünket, hogy az Alsónémedi két lejátszott mérkőzéséből csak az egyikről tudtuk a videót megszerezni; pont azt a meccset akartuk alaposabban kielemezni, amelyiket korábbi nagy riválisunk, a Bácsalmás ellen játszotta. Ettől függetlenül igyekszünk alaposan felkészülni, hiszen ezúttal is elhoznánk idegenből a pontokat. Mindenki egészséges, jó meccsre számítok!

Alsónémedi SE – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB II. G-csoport, 3. forduló

2024. október 06. vasárnap, 18:00

Alsónémedi, Széchenyi I. Ált. Isk. spcs.

Vezeti: Ihász, Pápai