Tök jó napot tartottak a szabadidőközpontban

2024. 10. 06., 15:43
Interaktív mesetanoda, állatsimogató, fajátékos játszóház is várta a családokat szombaton a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A Hírös Sport Nonprofit Kft. először szervezett Tök Jó Napot, mely már most nagyon népszerű volt a helyiek körében. A prímet a dekoráció és a tökfaragás vitte.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 32 képet tartalmaz

Tengeri Attila interaktív dobshow-wal rázta fel a kissé szomorkás időjárásban a legkisebbeket szombaton a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A Tök Jó Nap számos érdekességet tartogatott a vendégek számára, a rendezvényen például tököt is lehetett faragni.

Hagyományos technika, amikor előrajzoljuk a formát és késsel meg próbáljuk kivésni ezeket a formákat, majd kilyukasztjuk. De mi most hoztunk egy új technikát, süti formázó fém eszközökkel dolgozunk, amiket gumikalapáccsal beleverünk a tökfalba és azzal nyomjuk ki a formákat. Ez teljesen balesetmentes
— mondta a rednezvényen Félix Nagy Klári, a Tök Jó Nap társszervezője.

A szervezők kitettek magukért, hiszen a fantasztikus őszi dekoráció mellett interaktív mesetanoda, állatsimogató, fajátékos játszóház, állatsimogató, kézművesek, tökvásár és színpadi programok is várták a családokat.

Már bennünk volt egy gondolat, hogy egy őszi rendezvénynek is helyet adjon a szabadidőközpont. A Tök jó nap mellett gazdagítja a repertoárt a Vasvári Vidámpark is, hiszen velük kooperálva alakítottuk ki a helyszínt. Még a nyár vége fele fogalmazódott meg bennünk, hogy egy tök jó napot létrehozzunk, hiszen ez egy hiánypótló program - árulta el Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft., Kommunikáció és Marketing Osztály vezetője.

A szervezők hagyományt szeretnének teremteni a Tök Jó Napból, főleg, hogy az idei első alkalom is nagyon népszerű volt, a kicsit nagyon jól érezték magukat, a családok egy színes, interaktív, kellemes napot tölthettek el együtt.