Bíró-Kisjuhász Petra: vissza kell találnunk magunkhoz!

KÖZLEMÉNY
2024. 10. 19., 08:16
Fényesebben nem is alakulhatna a kecskeméti női kézilabdázók szezonja, hiszen az eddigi négy találkozójukat megnyerték, és arra készülnek, hogy idegenben megszerzik az ötödik győzelmüket is. A gárda vezetőedzője azonban ébresztőt fújt a lányoknak.

Az Inárcs-Örkény mérlege változatosabb képet mutat; két győzelem mellett két alkalommal vereséget szenvedett a Pest vármegyei alakulat. 4 pontjával a tabella 5. helyéről várja a folytatást az Inárcs-Örkény, ám ismerve a patinás klub játékerejét, semmit nem jelentenek a táblázaton elfoglalt pozíciók. Ha a Kecskemét nem száz százalékot nyújt, könnyen meglepetés születhet, erre hívta fel a figyelmet a csapat vezetőedzője is.

Bíró-Kisjuhász Petra vezetőedző: - Az elmúlt hétvégén minden bizonnyal gyűjtöttem néhány ősz hajszálat. Megnyertük a Gyál elleni meccset, de a sorozatos fegyelmezetlenségek és az egyéni játékok miatt lett szoros a végeredmény. A nézők számára izgalmasnak tűnhetett, de illett volna magabiztosabban nyernünk, különben a rájátszásban komoly gondjaink lehetnek. Vissza kell találnunk magunkhoz, nem dőlhetünk hátra, nem nézegethetjük a tabellát, mert akkor nagyon rossz irányba indulunk el. Kiértékeltük a meccset, tudják a lányok, mit várok tőlük; így megyünk neki az Inárcs-Örkény elleni találkozónak.

Inárcs-Örkény KCE – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB II. G-csoport, 5. forduló

2024. október 20. vasárnap, 18:00

Inárcsi Kézilabdacsarnok – Inárcs, Hársfa u. 58.

Vezeti: Barkó, ifj. Rácz