Forgalmat és közbiztonságot veszélyeztető autókat szállított el a városrendészet

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 09., 17:37
Csütörtökön két olyan autót is elszállított a Kecskeméti Városrendészet, amely a közúti forgalmat, illetve a közbiztonságot veszélyeztette.
A galéria 6 képet tartalmaz

A délelőtt folyamán a városrendészek járőrszolgálatuk ellátása során észlelték, hogy egy fehér színű Ford Focus áll a III. Béla körúton az arborétum közelében úgy, hogy a közlekedés biztonságát veszélyezteti. Mivel a gépjármű közvetlen környezetében benzinszag terjengett és a felügyelők a hátsó üléstérben benzines kannákra lettek figyelmesek, ezért a városrendészek soron kívül megpróbálták felvenni a kapcsolatot az autó tulajdonosával. A kapcsolatfelvétel sajnálatos módon nem sikerült, így a városrendészet a balesetveszélyt a jármű elszállításával szüntette meg.

Kora délután az Arany János Általános Iskolától és a Honvéd Kórháztól körülbelül 130 méterre lévő, napok óta fedél nélküli személyek által lakott gépjármű is elszállításra került a Lunkányi János utcából, mert az autó tulajdonosa a városrendészet többszöri felszólítása ellenére sem intézkedett a roncsautó közterületről történő elszállításáról.

Kecskeméti Városrendészet