Címke: Kecskeméti Városrendészet
Keresés
Dátum választó
Rendezés
695 találat
2023.04.04

Javul a közbiztonság több városrészben

Önkormányzati képviselők kérésére, fokozták a hatóságok jelenlétüket néhány hete Kecskemét több városrészében. A lakossági visszajelzések alapján az akció sikeres, ez derült ki azon az egyeztetésen, amelyet hétfőn tartottak a városházán.
2023.02.24

Fontos információk Kecskemét 2023-as parkolási rendjéről

Többeket is meglepett, hogy Kecskemét belvárosában megnőtt a parkolóórák üzemelési ideje, vagyis az eddigi 18 óra helyett 20 óráig kell parkolódíjat fizetni. A legnagyobb közösségi oldalon mostanában felkapott téma pedig nem új. 2023. január 1-je óta él az új üzemelési idő és várakozási díj. De még a zónahatárokat is akkor változtatta meg a Kecskeméti Városrendészet.
2023.02.07

Csütörtök reggelig él a vörös kód - figyeljünk az idősekre!

A hideg idő miatt a kormány három régióban lépteti életbe az úgynevezett vörös kódot. A közép-magyarországi régióban kedd 20 órától csütörtök reggel 8 óráig érvényes az intézkedés. A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban éjszakánként mínusz 10 fokig vagy az alá is eshet a hőmérséklet. A Kecskeméti Városrendészet ezért fokozottan ellenőrzi a külterületeken él időseket.
2023.01.23

A Kecskeméti Városrendészet folytatja a roncsautók elszállítását

A KRESZ 59. § (3) bekezdése értelmében főútvonalon tilos, mellékútvonalon - közterület-használati engedély nélkül - legfeljebb 10 napig szabad tárolni a hatósági jelzés nélküli gépjárműveket. A városunk közterületein elhelyezett roncsautók egyrészt csúfítják a városképet, másrészt a sűrűn lakott városrészekben indokolatlanul foglalják a parkolóhelyeket. A mai napon a közterület-felügyelők több üzemképtelen gépjárművet szállítottak el Kecskemét közterületeiről. Az elszállított gépjárművek közül az egyik roncsautóba fedél nélküli személyek költöztek, akik zavarták az ott élők nyugalmát.