Címke: Kecskeméti Városrendészet
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.11

Figyelnek a rászorulókra a kecskeméti városrendészek

Sorra járják a külterületen élő időseket, rászorulókat és a hajléktalanokat is segítik a Kecskeméti Városrendészet munkatársai. A hideg idő miatt hatványozottabban oda kell figyelni embertársainkra, ugyanis a keményebb mínuszokban hamar bekövetkezhet a baj. Ma elkísértük a városrendészeket a járőrözésük egyik állomására.
2023.12.28

Együttműködés a közbiztonságért

Nagyon szép eredményeket ért el a Kecskeméti Városrendészet többek között az illegális hulladék elleni küzdelemben, a közúti forgalmat és közbiztonságot veszélyeztető autók elszállításában, valamint a külterületen élő, idős és rászoruló személyek felkutatásában és megsegítésében. A városrendészet sajtóközleményében hangsúlyozza, a legfőbb feladatuk a közbiztonság megteremtése.
2023.12.07

Nem büntetett szerdán a városrendészet

Mikulás alkalmából december 6-án nem büntette meg a Kecskeméti Városrendészet azokat, akik nem fizettek a parkolásért. Az autókon a piros csomagokban tájékoztató és szaloncukor volt, a jó tett helyében jót várj elv alapján. Ezzel a kedvességgel szerették volna ösztönözni a sofőröket a városrendészek arra, hogy váltsák meg a jegyeket.
2023.10.10

Festik a parkolókat a Reile Géza utcán

Hétfőn elkezdték felfesteni a Reile Géza utca parkolóit. Az autósokat arra kérik, hogy ez idő alatt ne használják a várakozóhelyeket. A munkák biztosítása érdekében a reggeli órákban a területen a városrendészek is nagyobb számban járőröznek.