A jövő héten két nagy lépést is tehetünk előre

2022. 12. 10., 12:23
Az év végi hadjáratban eddig remekül teljesít az SG Kecskemét Futsal együttese, hiszen a Haladás elleni rangadón kívül mindegyik meccsét megnyerte. A jövő héten hétfőn és pénteken is idegenben szerepelnek a kék oroszlánok.

Hétfőn az ELTE-BEAC, majd pénteken a Rubeola FC Csömör vendégei lesznek az NBI-es pontvadászatban a kecskeméti futsalosok.

A fővárosi ELTE-BEAC ellen 6-1-re tudott nyerni még az ősszel a Messzi István sportcsarnokban az SG Kecskemét Futsal, és most is egyértelműen az a céljuk, hogy bezsebeljék a felsőház elérése szempontjából értékes három egységet.

A sereghajtó legutóbb a Csömört 8-0-ra tudta megverni, és ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban.

A hírös városiak a Nyírbátor és az Újpest felett arattak diadalt, így mindkét csapat sikerrel a háta mögött várhatja a hétfői ütközetet.

Marko Gavrilovic várakozásai a meccset megelőzően: Az Újpest elleni győzelemmel nagy lépést tettünk céljaink felé, hogy ott legyünk felsőházban. Az előttünk álló mérkőzésekre is maximális alázattal és koncentrációval kell készülnünk, hiszen nem mindegy, hányadik helyről várhatjuk majd a folytatást ebben a kiélezett bajnokságban. A legfontosabb feladatunk, hogy a regeneráció rendben legyen, hiszen erőltetett a menet, fokozott terhelésnek vannak kitéve a játékosok. Természetesen a taktika, és saját játékunk csiszolása is középpontban maradt. Az ELTE-BEAC nagy energiákat tesz ki a pályára, küzdenek az utolsó leheletükig, ezt megtapasztalhattuk már Kecskeméten, akkor is megnehezítették a dolgunkat az első félidőben. Most jó formában vagyunk, a legutóbb tapasztalható teljestíményt kell nyújtanunk, és akkor megszerezhetjük a fontos győzelmet a fővárosban is.

ELTE-BEAC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 15. forduló
2022.12.12.,hétfő 20:15
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont