A Kőszívű dalai csendülnek fel hétfőn este Kecskemét főterén

2024. 05. 23., 16:10
A május 27-én, hétfőn kezdődő és szombat estig tartó, Nyitott Városháza elnevezésű programsorozat nyitóestjén a Szente Vajk - Galambos Attila – Juhász Levente alkotta szerzőtrió ismert musical-darabjának zenéit hallhatjuk, ezúttal főtéri koncertelőadásként.

A nagy romantikus, Jókai Mór cselekményben és érzelmekben gazdag, nagyszerű regényéből készült musical a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban is óriási sikert adatott – nemcsak a könyv régi olvasói, de a fiatalabb korosztály körében is. A zsarnok apa végakaratával szembeforduló feleség és a három Baradlay-fiú hazaszeretetéről, hűségéről, bátorságáról, a szeret és a szerelem erejéről szóló darab zenéje nemcsak közelebb hozza és „hallhatóvá teszi” a szereplők lelkében dúló érzelmeket, de maradandó muzikális élményt is nyújt a musical fordulatos cselekménye mellé.

Ezeket zenéket most a főtéren hallgathatjuk meg 90 percben május 27-én, hétfőn este 20 órától, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház kiváló színészeinek tolmácsolásában. 

A teátrum színművészei, kóristái és balett-tagozata mellett vendégművészek is érkeznek a koncertre.

A műsorban fellép:

Märcz Fruzsina,  Mechle Christian,  Orth Péter,  Koltai-Nagy Balázs,  Szabó P. Szilveszter,  Bori Réka,  Danyi Judit,  Kovács Gyopár,  Horváth Alexandra,  Varga-Huszti Máté,  Serbán Attila,  Pál Attila,  Nagy Sándor
A teátrum színművészei, kóristái és balett-tagozata mellett vendégművészek is érkeznek a koncertre.

Mint megtudtuk, a produkcióban hallott dalok, a zenei és vizuális élmény mellé a szervezők és a fellépők egy meglepetéssel is készülnek a közönség számára.

Fejes Maja