A Magyar Sport Világnapját ünnepli a kecskeméti Plazma Center

2023. 05. 02., 15:59
Május 6-án a Magyar Sport Világnapján is megjutalmazza „önkéntes hőseit” a kecskeméti Plazma Center. Ezúttal az extra hét keretében nyereménysorsolás várja a látogatókat, a világnap alkalmából pedig 100.000 forinttal támogatják az Ifjúság-Egészség Alapítványt.

A Plazma Center nyitása óta nagy hangsúlyt fektet a helyi alapítványok, szervezetek támogatására, minden hónapban igyekeznek minél több szervezetet segíteni. A Magyar Sport Világnapja alkalmából, most az Ifjúság-Egészség Alapítványt támogatják 100.000 forinttal.

Mindemellett a mai naptól újabb extra akcióval kedveskedik plazmaadóinak a Plazma Center. Aki május 2. és 6. között ellátogat hozzájuk és kitölti a felvétel során kapott kvízlapot, részt vehet a heti nyereménysorsoláson, amelynek fődíja egy 50.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártya.

Ha a mostani kezdeményezésről véletlen lemaradnál, ne csüggedj! A kecskeméti Plazma Center folyamatosan készül extra napokkal! Májusban további extra napokkal és támogatásokkal készülnek plazmaadóik számára. Május 15-én a Család Nemzetközi Napja alkalmából szervezett extra nap keretein belül, az Együtt a Kecskeméti Családokért Egyesületet fogják támogatni, de további extra meglepetésekre is számítani lehet:

Májusban, soha nem látott akcióval szeretnék megköszöni plazmaadóik önzetlen segítségnyújtását, hiszen emelt kifizetéssel várják őket egész hónapban.

A plazmaadók igazi hősök! Ez nem is vitatható, ugyanis a plazma - mint gyógyszeralapanyag - kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely több betegség számára nyújthat gyógyírt. A plazmaadás során az „önkéntes hősök” egy-egy vérplazmaadás alkalmával hozzájárulnak mások életének megmentéséhez, segíthetik embertársaikat az egészségesebb élet reményében. És bizony, így válhatsz a plazmaadásoddal te is igazi hőssé!

És hogy kik lehetnek plazmaadók?

Azok, akiknek életkora 18 és 60 év közé esik és a testsúlya 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton is.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek többek között ugyanis segítenek a vérzékenységben, májbetegségben szenvedőknek, a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
 Tel.: +36 76 545 235 
 E-mail: [email protected] 
 Általános nyitvatartás: 
 Hétfő: 8:00-18:30 
 Kedd: 7:30-18:30 
 Szerda: 8:00-18:30 
 Csütörtök: 7:30-18:30 
 Péntek: 7:30-18:30 
 Szombat: 7:30-15:30

Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)