A nők a mozgatórugói a hétköznapoknak

2023. 03. 09., 09:53
Nőnapi extra napot tartott a Plazma Center, melynek során nem csak ajándékokkal kedveskedett a plazmaadóinak, hanem a húsz éve működő Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület részére is átnyújtotta a 100 000 Ft-os támogatását.
A galéria 5 képet tartalmaz

A kecskeméti Plazma Center figyelemmel kíséri az alapítványok, egyesületek és szervezetek munkáját és egész évben támogatja azokat a plazmaadói segítségével. A Nemzetközi Nőnap alkalmából most a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület munkájához járultak hozzá. Támogatásukat jelképesen Kádár-Németh Magdolna, a Plazma Center vezetője nyújtotta át Engert Jakabnénak, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnökének, valamint az egyesületi tagoknak, Nyúl Györgynének és Cseh Piroskának.

Zsisska-Kovács Ágnes, marketing asszisztens, Plazma Center
Mindenkit, aki ellátogatott hozzánk március 8-án, egy szép cserepes virág várta és plusz juttatással díjaztuk plazmaadását. Ezen kívül napi nyereményünk egy nagyértékű robotporszívó volt, mely hasznos segítőtársa a családoknak. A nyertesünk nevét a facebook oldalunkon tesszük közzé. A 100 000 Ft-os támogatásunkat pedig a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesületnek adtuk, hiszen a nők az egyik mozgatórugói a hétköznapoknak. Ezzel is szerettük volna még jobban felhívni a figyelmet a hölgyekre és arra, hogy mennyit tesznek a kecskeméti közösségért
— újságolta Zsisska-Kovács Ágnes, a Plazma Center marketing asszisztense. 

Nőnapi virágok a Plazma Centerben

A Plazma Center a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettel már nem először fogott össze annak érdekében, hogy megsegítse a családokat. Ilyen volt a sikeresen lezárult Varázstáska gyűjtési akció, melynek még idén is lesz folytatása. Így a nők és a családok továbbra is számíthatnak majd a központ segítségére – erről biztosította az egyesületet a Plazma Center vezetősége.

Nagyon örülünk, hogy felfigyelt a Plazma Center a tevékenységünkre. A mostani támogatásuk is mindenképpen jó célt fog szolgálni. Az az összefogás, amit célként meg tudnak valósítani a nők, az a város életében is hasznosan meg tud jelenni. Olyan hagyományokat hoztunk vissza és teremtettünk, mint például az adventi közös gyertyagyújtás, ami ma már szép városi eseménnyé fejlődött. A Női Arcok, női élethelyzetek magazinműsorunkban - amelyet a Kecskeméti Televízióval közösen készítünk - pedig olyan kecskeméti hölgyeket mutatunk be, akik miközben élik a hétköznapi életüket, csodálatos értékeket teremtenek körülöttünk
— mutatta be munkájuk egy részét Engert Jakabné, Kecskemét MJV alpolgármestere, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke.

Szeretnél te is plazmaadó hős lenni?

A vérplazmából életmentő, mással nem helyettesíthető gyógyszerek készülnek hemofíliás betegek, veleszületett immunhiánnyal élők, csontvelő- és szervátültetettek, súlyos égési sérültek, máj- és vesebetegek, és hepatitisz B-ben szenvedők számára. Ezért létfontosságú a vér és vérkészítmények folyamatos biztosítása és ezért fontos a te hősiességed, mellyel segítséget nyújtasz a rászorulóknak.

A hősöknek jutalom jár!

A Plazma Center mindig nagyon hálás a hőseik kitartásáért és segítőkészségéért, ezért egész évben kedveskednek részükre az extra napokon plusz juttatásokkal és nyereményekkel.

Hogyan csatlakozhatsz a Plazma Center plazmaadóihoz?

Ha betöltötted a 18 életévedet, de még nem múltál el 60, akkor foglalj időpontot a Plazma Centerben.

Itt láthatod a plazmaadás lépéseit és itt tudsz időpontot is foglalni: https://plazmacenter.hu/a-plazmaadas-lepesei

Az első alkalommal egészségügyi előszűrő vizsgálaton fogsz átesni, mely során kiderül, hogy szervezeted alkalmas-e a donációra.

Alkalmanként 15-20.000 Ft

A Plazma Center plazmaadóit egyedülálló módon készpénzben fizeti ki amellett, hogy az extra napjaikon számos nyereményt és plusz juttatást nyújt. A rendszeres plazmaadók 15-20.000 forintot is kaphatnak alkalmanként, és ha egészségügyi állapotuk engedi, akár négy alkalommal is jöhetnek egy hónapban.

Ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center Kecskemét

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30 
Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)