A színházzal is szorosabbra fűzte kapcsolatát a rendőrség

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 04., 14:08
A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház együttműködési megállapodást írt alá.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság elkötelezett amellett, hogy a különböző társadalmi szervezetekkel, intézményekkel – többek között a bűn- és baleset-megelőzési programok népszerűsítése, közös lebonyolítása érdekében – partnerségen alapuló együttműködést alakítson ki.

A főkapitányság legújabb partnere a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Reményeink szerint a színház országos hírű és nagy népszerűségnek örvendő színművészei segítségünkre lesznek bűn-, és baleset-megelőzési tartalmú bemutatók színpadi megjelenítésében, valamint számíthatunk egymásra közös karitatív vagy prevenciós programok megszervezésekor. Cserébe többek között szívesen várjuk a színház felkérését rendőrségi témákat érintő, a színházban megrendezett fórumokra. Közös rendezvényeinkkel élményeket és fontos tapasztalatokat szeretnénk átadni mindenkinek.

Az együttműködési megállapodást dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Cseke Péter színházigazgató, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész írták alá.