A Vecsés ellen folytatná remek hazai sorozatát a KTE-Piroska Szörp

KÖZLEMÉNY
2022. 11. 30., 08:45
Eddig sem volt könnyű dolga Tóth Norbert legénységének, de pénteken igazi nagyvad látogat a Messzi István Sportcsarnokba. A Vecsés nagyszerű lőlappal rendelkezik, így a Kecskemétnek minden tudására és elszántságára szükség lesz ahhoz, hogy újabb győzelemmel örvendeztesse meg a hazai közönséget.

A Vecsés a 6. helyről várja a pénteki összecsapást, idén hét alkalommal győztesen hagyta el a pályát, olykor meglepetést okozva, hiszen győzni tudott a PLER otthonában (27-28), de legyűrte a dobogós Győrt is hazai pályán (36-27), ráadásul a legutóbbi négy mérkőzését megnyerte a Szigetszentmiklós, a BFKA-Balatonfüred, az említett Győr és az Ajka ellen, így magabiztosan készülhetnek a KTE-Piroska Szörp elleni találkozóra.

A KTE fiatal csapata nem tudott duplázni a BFKA-Balatonfüred elleni találkozó (30-21) után, hiszen legutóbb alulmaradt a Győr otthonában (33-26), de a hírös harcosok roppant motiváltak hazai pályán, így mindent meg fognak tenni a pontok itthon tartása érdekében. A KTE-Piroska Szörp a 12. helyről várja a mérkőzést, négy győzelme mellett egy döntetlent, és hét vereséget jegyez – a papírforma vendéggyőzelmet ígér.

A mérkőzés félidejében ezúttal is dobóversenyre invitálja legfiatalabb szurkolóit a Kecskemét; a jelentkezők értékes ajándékokkal térhatnek haza a Nissin jóvoltából, ha eltalálják az üres kaput – a lehető legmesszebbről.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): - Az év egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk hazai pályán. A Vecsés kiváló csapat, számos bravúrgyőzelemmel, ráadásul győztes szériában van, tele önbizalommal érkezhet Kecskemétre. Elszánt és tudatos kézilabdát kell játszanunk, és szerencse is kell ahhoz, hogy itthon tartsuk a két pontot. Bízom benne, hogy az aznapi forma tekintetében mi leszünk jobb helyzetben, de mindenképpen nagyon kemény ütközetre számítok.

KTE-Piroska Szörp – Vecsés SE

Férfi kézilabda NB I/B, 13. forduló

2022. december 02. péntek, 18:30

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Asztalos, Szalay