Címke: KTE-Piroska Szörp
Keresés
Dátum választó
Rendezés
84 találat
2023.05.17

Győzelemmel zárná a bajnoki évet a KTE-Piroska Szörp

Az év elején merészet húzott a kecskeméti férfi kézilabdacsapat; fiatal, zömmel kecskeméti kötődésű játékosból alakította ki keretét, aminek az volt a kockázata, hogy a csikócsapat nem tud megkapaszkodni az NB I/B-ben. Tóth Norbert legénysége azonban remek hajrával jövőre is biztosította tagságát az NB I/B-ben, ám a munka még nem ért véget.
2023.05.06

KTE-Piroska Szörp: vereség az utolsó hazai bajnokin

Péntek este lejátszotta idénybeli utolsó mérkőzését a Messzi István Sportcsarnokban a KTE-Piroska Szörp. Tóth Norbert fiai az NB I/B 27. fordulójában a dobogós Győrt fogadták. Látva a tabellán elfoglalt helyezéseket – a két csapatot a forduló előtt nyolc pozíció választotta el egymástól –, illetve az őszi találkozó eredményét, amikor a Győr hazai környezetben héttel, 33-26-ra nyert a Kecskemét ellen, kijelenthető volt, hogy a meccs esélyesei a vendégek.
2023.05.04

Utolsó hazai meccsére készül a KTE-Piroska Szörp

Nem lazíthat a kecskeméti férfi kézilabdacsapat, hiszen céljai eléréséhez minden pontért foggal-körömmel küzdenie kell, ráadásul sorsolásából adódóan roppant erős ellenfelekkel csap össze a bajnokság finisében. Pénteken a tabella 3. helyén álló Agrofeed UNI ETO Győr érkezik a Messzi István Sportcsarnokba.