Címke: Messzi István Sportcsarnok
Keresés
Dátum választó
Rendezés
53 találat
2023.12.07

Vasárnap hazai pályán zárja az évet a Kecskeméti NKSE

Elsöprő győzelmet aratott az elmúlt hétvégén a KNKSE a BVSC-Zugló otthonában (14-40). A sorsolás úgy hozta, hogy a naptári évet hazai pályán zárhatja a Kecskemét, ezúttal a Malév SC lesz az ellenfele, a kecskeméti kézilabdás lányok újabb győzelemmel szeretnék meghálálni a szurkolóknak az egész éves támogatást.
2023.11.18

A kis hősöket ünnepelték a koraszülöttek világnapja alkalmából

„Minden élet nagyon fontos! Ezek a kicsi hősök a szülőkkel együtt megküzdöttek az életükért, megharcolták már magzati korban azt, hogy ők erre a világra születhessenek és boldogan éljenek!” Ezt mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Kecskeméti Televíziónak szombaton a koraszülöttek világnapja alkalmából megrendezett ünnepségen. A „Királylánynak, királyfinak születtek” elnevezésű eseményen a mosolyok és a könnyek váltották egymást.
2023.11.13

KTE kosár: pénteken is együtt a férfi egészségért

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. november 15-én (minő véletlen, akkor is éppen a Falco ellen léptünk pályára) első alkalommal dolgoztunk együtt a férfi egészségért egyik egészségügyi partnerünkkel. Az akkori nagy sikeren felbuzdulva újra összefogtunk a Mobilvérvétel csapatával, s megint akciót hirdetünk szurkolóink között az egészség védelme érdekében: a pénteki bajnoki mérkőzés előtt az első 20 jelentkező számára ingyenes PSA-vizsgálatot biztosít klubunk.