Címke: Messzi István Sportcsarnok
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.05.07

Forray Gábor: igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerünk

Mindkét oldalról nagy energiákat mozgósítottak a csapatok, és a szurkolók is kitettek magukért szombat este a Messzi István Sportcsarnokban, ahol a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét pontgazdag és izgalmas mérkőzésen egyenlített az 5-8. helyekért folyó csatában a Szolnok ellen. A mérkőzés után Forray Gábor vezetőedző és Tóth Barna játékos értékelt.
2023.05.06

Edzői sportfórummal és sportági bemutatókkal ünneplik a Magyar Sport Napját Kecskeméten

Szombat délelőtt edzői sportfórummal, délután 14.30-tól sportági "hírös stadionátfutással", majd 15.00 órától sportági bemutatókkal ünneplik a Magyar Sport Napját Kecskeméten. A Mercedes-Benz Sport Akadémia épületében és parkolójában, a Kecskeméti Fürdőben, az Atlétika Centrumban és a Messzi István Sportcsarnokban számos sportágat lehet majd kipróbálni délután 15.00 és 16.00 óra között.
2023.05.02

Scoregoal: egyetlen gól döntött a rangadón

Fizikális, feszültségektől sem mentes, vérbeli rangadót vívott a Kecskemét a Berettyóújfaluval szemben hétfőn este a Messzi István Sportcsarnokban. Egyetlen gól esett, amit a vendégek jegyezhettek, és ezzel eldőlt, hogy a hírös városiak a bajnokságban majd a bronzéremért szállhatnak harcba a felsőházi rájátszás végén.
2022.12.30

Mega-Sped Labdarúgó Torna a Messziben

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg ma (pénteken) a Kecskemét Városi Szabadidőport Szövetség és az IZOMLÁZ Szabadidősport Egyesület a MEGA-SPED Kupa Labdarúgó Tornát a Messzi István Sportcsarnokban. Kilenc amatőr csapat mérte össze erejét a mérkőzéseken.
2022.12.20

Jön a III. Lázár Bence Emlékgála

December 29-én hosszabb kényszerű szünet után harmadik alkalommal rendezik meg a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a Lázár Bence Emlékgálát, mely a fiatalon elhunyt kerekegyházi labdarúgó előtt tiszteleg. Az eseményt a Kecskeméti TE is támogatja, emellett az öregfiúk tornán természetesen ott lesznek a korábbi lila-fehér kedvencek is.
2022.12.16

Évet zárt a KeSi a Messziben

Évzáró karácsonyi rendezvényt tartott péntek délután a Kecskeméti Sportiskola (KeSi) a Messzi István Sportcsarnokban. Az eseményen a sportiskola mind a 11 szakosztálya bemutatkozott játékos versenyszámokban, és az ajándékosztás sem maradt el.