Több százan vettek részt az apák napján

2023. 06. 18., 17:10
Vidám, színes programokkal teli délelőttöt tölthettek el együtt az apukák és gyermekeik a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Több százan vettek részt a Hírös Családmentor Egyesület Apák napi rendezvényén, amely az apukák szerepének fontosságára hívta fel a figyelmet.
A galéria 12 képet tartalmaz

Az apáké volt a főszerep ma délelőtt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A Hírcse - Hírös Családmentor Egyesület és a Kecskemétimami által szervezett rendezvény célja, hogy egy családi délelőtt keretében felhívják a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára. Az Apák napi rendezvényt idén 2. alkalommal rendezte meg a Hírös Családmentor Egyesület.

Ez az a nap, ami kimondottan az apáknak szól. Az apák nagyon fontos szerepet töltenek be a család életében, jelzőfények a gyermekeik életébe, akikhez bátran fordulhatnak. A mai világunk egy kicsit az anyákra összpontosul, rájuk nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Ezzel a rendezvénnyel arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az apák is rendkívül fontosak a gyerekek életében – mondta Szabóné Kis Éva, a szervező Hírös Családmentor Egyesület elnöke.

Ez az a nap, ami kimondottan az apáknak szól. Az apák nagyon fontos szerepet töltenek be a család életében, jelzőfények a gyermekeik életébe, akikhez bátran fordulhatnak. A mai világunk egy kicsit az anyákra összpontosul, rájuk nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Ezzel a rendezvénnyel arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az apák is rendkívül fontosak a gyerekek életében 
— mondta Szabóné Kis Éva, a szervező Hírös Családmentor Egyesület elnöke.

A programon minden korosztály jól érezhette magát: airsoft, óriásbuborék fújás, célba dobás, traktor szelfi pont, kézműveskedés, veterán autók, baba pelenkázás és sok izgalmas ügyességi feladat várta az édesapákat és gyerekeket. Emellett a kilátogatók az elsősegélynyújtásról is tanulhattak, beülhettek egy igazi rendőrautóba és még tűzoltóautóra is szállhattak, sőt játékos feladat keretében tüzet is olthattak. Ez a mai nap egy nagyon jó lehetőséget adott arra, hogy az apukák minőségi időt tudjanak tölteni gyermekeikkel és családjukkal.