Az OSE oroszlánbarlangját készül bevenni a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

2023. 11. 09., 13:19
Mindenki felelősségteljesen és extra odaadással dolgozik az edzéseken, hogy már most szombaton bravúrgyőzelemmel térjenek vissza a kecskeméti kosarasok a sikerek útjára.

Az MVM-OSE Lionst a Kranyik András Sportcsarnokban mindig nehéz felőrölni, ám e nemes feladatra vállalkozik most szombaton a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A házigazdák az utóbbi két meccsükön veszítettek, így egészen biztosan kettőzött erővel akarnak bizonyítani a hírös városiakkal szemben. 

Forray Gábor vezetőedző úgy látja, hogy bravúr kategória lenne az idegenbeli siker, ám nem lehetetlen a küldetés.

-Idén is igazán erős csapatot raktak össze Oroszlányban, jár a gratuláció a menedzsmentnek - kezdte előzetesét Forray Gábor. - Öt minőségi légiósuk van, és megtartották Rujákot és Illést, akik nagy rutinnal bírnak. Gáspár személyében pedig tovább bővült a magyar mag. A két hátvéd, Riddley és Gholston szabják meg az OSE stílusát, mellettük Thomas egy igazán atletikus, veszélyes, több poszton is bevethető kosárlabdázó. Center poszton a bosnyák Polutakra is oda kell figyelnünk. Összességében tehát egy komplett csapathoz látogatunk, akik többféle szerkezetben tudnak játszani. Bravúr kategória lenne egy idegenbeli siker számunkra, de a célunk nem lehet más, szeretnénk újra megízlelni a győzelmet. Abban a pozícióban vagyunk, hogy most minden meccset meg kell valahogyan nyerni. A csapaton nem érződik az elmúlt hetek sikertelensége, mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken. Tudjuk, hogy az oroszlányi csarnokban mindig parázs a hangulat, de szeretnénk borítani a papírformát. Bízom a csapatomban, és a szurkolóinkban is! - zárta gondolatait.