Belehalt sérüléseibe a bántalmazott idős férfi

2023. 11. 08., 11:19
A rendőrök az emberölés miatt folytatott nyomozást befejezve vádemelést javasolnak a tettes ellen, aki olyan sérüléseket okozott idős áldozatának, hogy az pár nappal később elhunyt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy mélykút férfit otthonában bántalmazott egy ismeretlen elkövető 2023. február 10-én este. A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították a sértettet a kórházba. A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították a sértettet a kórházba. Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy nő, aki gyakran megfordult az időskorúnál. A feltételezett elkövetőt nem sokkal később megtalálták a rendőrök, és a beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették.

Mivel február 13-án az áldozat belehalt sérüléseibe, a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök az eljárást átminősítették emberölésre. A nyomozók így emberölés miatt kezdeményezték a letartóztatását, amit a járásbíróság el is rendelt.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai vádemelést javasolnak a nő ellen, ezért az iratokat megküldték az ügyészségre.