Címke: bántalmazás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
84 találat
2023.11.29

Drámapedagógiai eszközökkel a hátrányos helyzetű fiatalokért - Sárosi Gábor volt a KTV vendége

A biztos családi háttér ellenállóbbá tesz a mindennapi abúzusokkal, bántalmazással szemben. Sajnos azonban sok gyermek nő fel hátrányos helyzetű családban és mindez sokszor együtt jár azzal, hogy ezek a fiatalok nehezebben védekeznek a káros behatásokkal szemben. Sárosi Gábor a Kecskeméti Színjátszó Műhely vezetője úgy gondolta, a drámapedagógia eszközeivel és lelkes segítőkkel próbál meg segíteni a hátrányból induló fiataloknak. Őt és László Júliát az Ifjú Morbid Színpad diákszínjátszóját kérdeztük a témával kapcsolatban a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában.
Elítélték az áruházi rablót
2023.09.05

Bántalmazta a tanárnőt, hogy engedély nélkül elvihesse gyermekét

A Bajai Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki ittas állapotban akarta elvinni elsős gyermekét az iskolából, de a tanárnő ezt nem engedte. Emiatt az apa előbb ordibálni kezdett a pedagógussal, majd megszorította a kezét és a mellkasánál meg is lökte, így végül a gyermekét magával tudta vinni.
2023.05.12

Hasba rúgta az őt ellátó orvost

A Bajai Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki a bajai kórházban az őt ellátó orvossal előbb kiabálni kezdett, majd rátámadt és alhason rúgta.