Címke: áldozat
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.12.14

Silver-ügy: viperával vághatták fejbe az áldozatot

Folytatódott a Silver-ügy tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken tegnap. Ezúttal a Nemzeti Szakértő és Kutatói Központ igazságügyi szakembereit hallgatták meg. Az összesített vizsgálatok alapján, melyek G. János kihantolása után készültek azt állapították meg, hogy „a valószínűség szintjét meghaladóan” az áldozatot halála előtt viperával vághatták fejbe, amelytől elveszíthette eszméletét.
2022.12.07

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indított gyűjtést a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy család életét teszi könnyebbé a kampány. Több áldozat vár még segítségre karácsony előtt, várjuk nézőink és olvasóink jelentkezését.
2022.12.02

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indít gyűjtést advent idején a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy családot szeretnénk személyre szóló ajándékokkal meglepni karácsony közeledtével. Nézőink a Hiros.hu Facebook-oldalán „lestoppolhatják”, kinek a kívánságát szeretnék ők valóra váltani.