Bemutatkozott az Életrevalók program

2023. 01. 27., 16:47
Az Életrevalók programmal ismerkedhettek meg fiatal felnőttek ma délután a Digitális Tudásközpontban Kecskeméten. A Hírös Cédrus Egyesület és a tudásközpont közös programján a modern technika vívmányai is célkeresztbe kerültek.
Fotó: Hájas Barnabás
A galéria 4 képet tartalmaz

Szotyival a Digitális tudásközpont házőrzőjével is megismerkedhettek ma délután az Életrevalók program iránt érdeklődők.  A kecskeméti Digitális Tudásközpontban a fiatal felnőtteket várták ma délután.

A rendezvényen a digitális újdonságok mellett az Életrevalók program részleteit is bemutatták a 25-29 év közötti életútjukat egyengető érdeklődőknek. A norvég mintára Kecskeméten is útnak indított program több elemből áll.

-A program három részből fog állni. Az első egy életvezetési tanácsadás lesz, trainerekkel, pszichológussal, coach-al. Utána lesz egy digitális kompetencia képzés, mindenkinek a saját egyéni szintjének megfelelően, illetve a végén munkatapasztalattal fognak gazdagodni majd a résztvevők - mondta Fehér Ildikó, a Hírös Cédrus Egyesület koordinátora.

A kezdeményezés cél, hogy segítsenek megtalálni az érdeklődőknek a helyes és hasznos életutat, egyben a megfelelő irányt a munkakeresésben is. Mindezt érdekes, izgalmas és lehetőleg interaktív formában.