Birtokba vehetik a szerelmesek a Kecskeméti Fürdőt Valentin-napon

2023. 02. 02., 13:25
A Valentin-napra készülő szerelmesek számára ideális választás lehet a Kecskeméti Fürdő. Egyre modernebb eszközökhöz nyúl az intézmény, ha játékokról és akciókról van szó. A sikeres selfie pályázat után egy estébe is átnyúló egész fürdőélménnyel készül a fürdő a szerelmesek számára február 14-én.

A széleskörű szolgáltatások mellett a programokra is igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni a Kecskeméti Fürdőben. Már februárban is találkozhatnak a lubickolás szerelmesei izgalmas akciókkal, programokkal. Február 14-e egyértelműen a szerelmeseké lesz. 

A Valentin-napi programról részletesen Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője számolt be a Kecskeméti Médiacentrumnak. Kiemelte, egy estébe is átnyúló délutáni programmal készülnek a párok számára. Játékok sora, például víz alatti csókverseny, víz alatti fotózás, de még közös koccintás is várja a szerelmeseket. Természetesen a hangulatfények és a Valentin-napi díszítés sem maradnak el.

A párok hangulatos zugokban is meghúzhatják majd magukat, így a fürdőzőknek a kikapcsolódásra és felüdülésre is lesz lehetőségük.

A téli időszak azonban nem csak a Valentin-napról szól majd. Kifejezetten közkedveltek a fürdő szauna programjai, és az élményelemek is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.