Címke: árak
Keresés
Dátum választó
Rendezés
97 találat
2024.03.08

Mutatjuk az aktuális autópálya matrica árakat

Tavasszal több hosszú hétvége is lesz, amikor a családok szívesen elmennek kirándulni, így az alkalmi vezetőknek érdemes utánajárni a fizetős útszakaszok használatához szükséges díjakról. Magyarországon ugyanis számos úton fizetnünk kell – a pótdíj, azaz a büntetés pedig akkora összegre rúg, hogy nem éri meg kockáztatni.
2023.10.10

KSH: szeptemberben átlagosan 12,2 százalékkal nőttek a fogyasztói árak

Szeptemberben 12,2 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest, a járműüzemanyagok ára jelentősen emelkedett, az élelmiszereké csökkent augusztushoz viszonyítva. A fogyasztói árak egy hónap alatt átlagosan 0,4 százalékkal nőttek, ezen belül az élelmiszerek 0,2 százalékkal olcsóbbak lettek - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023.07.26

Jelentős drágulás ment végbe Bács-Kiskun vármegye lakáspiacán 

A vármegyében a lakosok száma 2011-hez képest 5 százalékkal 495 ezer főre csökkent - derül ki az ingatlan.com új elemzéséből, amely a friss népszámlálási adatok alapján mutatja be a Bács-Kiskun vármegyei lakáspiacon bekövetkezett változásokat. Az elemzésből kiderül, hogy a nagyvárosok vonzáskörzetei az évtized nyertesei.