Címke: Bács-Kiskun Megyei Főügyészség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
22 találat
2022.12.20

Gyerekkori sérelem miatt megpofozta és kifosztotta volt osztálytárs

A Kalocsai Járási Ügyészség kifosztás és könnyű testi sértés miatt vádat emelt egy többszörösen büntetett férfival szemben, aki idén nyáron az ittas sértettel egy gyerekkori sérelem miatt összeszólalkozott, melynek során a volt osztálytársát arcon ütötte. Röviddel ezután a presszó teraszán elalvó sértettől a mobiltelefonját is ellopta.
2022.12.19

Bemutatott haragosának, aki veréssel vett elégtételt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy fiatal férfival szemben, aki haragosát a nyílt utcán több alkalommal ököllel megütötte, földre kerülése után pedig meg is rúgta. A két férfi között a vita azért alakult ki, mert a sértett bemutatott a vádlottnak.
2022.12.12

Nemcsak a pénze úszott el, még adósságba is verte magát a szerelmes férfi

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki a lakásának felújítása kapcsán megismert cégvezetővel bensőséges kapcsolatba kerülve, közel két év alatt összesen 191 millió forintot csalt ki a gyanútlan férfitól. Áldozatának nemcsak a saját pénze úszott el, hanem még tetemes adósságba is verte magát, hogy a nő hamis terveit finanszírozni tudja
2022.11.29

1 milliárd forint áfát nyúltak le körhintacsalással

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, pénzmosás és hamis magánokirat felhasználása miatt vádat emelt egy bűnszervezet 7 tagjával szemben, akik 3 éven át szájmaszkok, kijelzővédők és más kisméretű termékek színlelt adásvétele során a magyar mellett uniós gazdasági társaságokból álló számlaláncot használtak fel körhintacsaláshoz, több mint 1 milliárd forinttal károsítva meg a magyar költségvetést.