Címke: Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.08

Fokozott figyelemmel az utakon!

A téli időszakban, a közúti közlekedés jellemző veszélyei a csúszós, jeges utak, a változó időjárási körülmények, a csökkent látótávolság, valamint a kényszermegállások. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal, a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezessenek! - figyelmeztet a katasztrófavédelem.
2024.01.02

Sérülésmentes volt megyénkben a szilveszter

Nem volt sok dolga a tűzoltóknak szilveszterkor a vármegyében, december 31-én és január 1-jén mindössze három esethez riasztották a szakembereket, Kecskeméten pedig sehová nem kellett kivonulniuk. A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egyik esetben sem történt személyi sérülés.
2023.12.19

Új gépjárműfecskendők és drónszállító terepjáró érkezett Bács-Kiskunba

Két új komplex tűzoltógépjármű-fecskendővel és egy terepjáróval bővült a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gépjárműparkja. Az egyik gépjárműfecskendő a kecskeméti, a másik a kiskőrösi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon, míg a Volkswagen Amarok terepjáró a katasztrófavédelmi igazgatóságon teljesít majd szolgálatot.
2023.06.29

Bács-Kiskun vármegyei siker a legerősebb tűzoltók nemzetközi versenyén

Tanúbizonyságot tettek erejükről, kitartásukról és állóképességükről azok a magyar és külföldi tűzoltó, akik június 23-án emberfeletti küzdelemben mérkőztek meg a 2023. évi „TFA-FCC HUNGARY-Szombathely”, azaz ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyen. Összesen 91 versenyző állt rajthoz, köztük három nő is, valamint Horvátország, Lengyelország, Szlovákia és Ausztria sportolói.