Címke: bál
Keresés
Dátum választó
Rendezés
15 találat
2023.03.04

Stúdióbeszélgetés a Jó szívvel című jótékonysági bálról

Jó szívvel címmel rendez jótékonysági bált a Jurátus Hungary Kft. március 11-én, szombaton este a Four Point by Sheraton Kecskemét Hotelben. A gyűjtés célja a megyei kórház invazív kardiológiai osztályának támogatása egy mobil betegmonitor-rendszer beszerzése érdekében. Ezzel kapcsolatban voltak a KTV Kiemelő című műsorának vendégei dr. Berta Balázs osztályvezető főorvos, valamint dr. Kócsó Sándor ügyvéd és Kovács László Zsolt agrármérnök, a jótékonysági estély szervezői.
2023.01.21

Először tartott bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség

Először rendezett bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában péntek este megtartott jótékonysági bálon csaknem 180-an vettek részt. A jó hangulatú esemény fővédnöke Engert Jakabné alpolgármester volt, a műsort olyan művészek színesítették, mint az ifjú szaxofontehetség, Rubinstein Ádám és a neves bűvész, Csongrádi Béla.
2023.01.17

Visszafogott lesz az idei báli szezon Kecskeméten

Idén sem lesz Orvosbál, és elmarad a Jogászbál is, viszont huszadik alkalommal rendezik meg a Rotary Bálat, és fergeteges mulatsággal búcsúztatják a telet a néptáncosok is. Utánajártunk, milyen rendezvények közül válogathatnak idén a bálozni vágyók. Összeállításunk valószínűleg nem teljes, az iskolai, óvodai bálakat nem gyűjtöttük össze.