Címke: Barta Dóra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
219 találat
2024.04.19

Exkluzív rendezvényházként nyílt meg a KultKaszinó

Megnyitotta kapuját Kecskeméten a KultKaszinó, a Hírös Agóra új rendezvényhelyszíne. A város ikonikus Rákóczi utcai épülete az 1900-as évek elején egy közösségi térként funkcionált, majd kaszinó nyílt benne. Ezentúl az épület olyan programlehetőségeket kínál, melyek nemcsak Kecskemét polgárai számára, hanem a távolabbról érkezőknek is egyediséget, exkluzivitást ígérnek.
2024.03.08

Indul a tavaszi fesztivál-Barta Dóra volt a KTV vendége

Csaknem 60 programmal várja majd a tavaszi fesztivál az érdeklődőket március 14. és április 14. között Kecskeméten. A pezsgő, színes, tartalmas hetek alatt több mint 20 helyszínen minden művészeti ág bemutatkozik. A programkavalkádról Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója árult el részleteket a KTV pénteki Kiemelő magazinjában.
2024.03.07

Világhírös Kecskemét - Csaknem 60 programmal vár a tavaszi fesztivál

Három nagyszabású néptáncelőadással, Cseh Tamás-koncertszínházzal, Bach-hangversennyel és bohém jazzel, Nagy István-kiállítással, három művészeti vásárral, a SZÍN-TÁR előadásaival és megannyi más programmal, összesen csaknem 60 eseménnyel várja látogatóit a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál március 14. és április 14. között.
2024.01.27

A Carmina Burana a Kecskemét City Balett műsorán

Megalakulásának 10. évfordulóját Carl Orff világszerte népszerű zeneművének táncszínházi előadásával köszöntötte a Kecskemét City Balett. Barta Dóra rendező- koreográfus képzeletét elsősorban a közösségi élmény ereje mozgatta meg, amely a középkori diákdalokból komponált Carmina Burananak is meghatározó erejű kötőanyaga.
2024.01.19

Barta Dóra volt a Kiemelő vendége

A Téli Csodaország és Kecskeméti Advent fesztivál a főtéri óriáskerék és a korcsolyapálya bezárásával ténylegesen is véget ért. A Hírös Agóra ezzel az egyik legsikeresebb fesztiválját tudhatja maga mögött. Az Agóra a 2024-es évet a magyar kultúra napi programokkal indítja el igazán. A téli fesztivál tapasztalatairól és a következő időszak rendezvényeiről, terveiről Barta Dórával, a Hírös Agóra ügyvezetőjével beszélgetett Baloghné Szabó Anita a KTV stúdiójában..
2023.12.29

Szilveszteri programok a főtéren

December 31-én, vasárnap este TNT nagykoncert, lézershow, majd DJ Lotfi Begi várja a szórakozni vágyókat Kecskemét főterén. Emellett a Téli Csodaország és Kecskeméti Advent fesztivál árusaival is találkozhatunk majd.
2023.12.20

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület díját kapta Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezetője

Kiemelkedő és áldozatos munkája elismeréseként, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület díját adták át a hétvégén ünnepélyes keretek között Barta Dórának a Kecskemét City Balett vezetőjének, aki egyben a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója is. A díj odaítélésében a művészeti életben meghatározó balettegyüttes országos és nemzetközi sikerein kívül nagy szerepe volt mindannak a sok újításnak is, amellyel az idei évben találkozhattunk a Hírös Agóra vezetőjeként életre hívott rengeteg eseményen. Barta Dórát kérdeztük egy villáminterjú erejéig: