Címke: Bohém Ragtime Jazz Band
Keresés
Dátum választó
Rendezés
24 találat
2024.03.22

Búcsúzik Kecskemét egyik legnagyobb hagyományú fesztiválja

Az utolsó Bohém Fesztivál különleges programmal jelentkezik: a házigazda Bohém Ragtime Jazz Band a szenzációs Bratislava Hot Serenaders és a legendás Original Prague Syncopated Orchestra társaságában mutatja be a XX. század első felének magyar, szlovák és cseh tánczenéjét, elfeledett, de a két világháború között népszerű számokat előásva és újrahangszerelve. A fesztiválon lesz Gershwin-emlékkoncert is a Kék rapszódia eredeti verziójának bemutatójával, és nem maradhat el a közös örömzenélés sem.
2024.03.15

Nagy durranás lesz az utolsó Bohém Fesztivál!

A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében március 22-24-én lesz az utolsó Bohém Fesztivál, viszont ez nagyot fog durranni! A házigazda Bohém Ragtime Jazz Band a szenzációs Bratislava Hot Serenaders és az Original Prague Syncopated Orchestra társaságában mutatja be a XX. század első felének magyar, szlovák és cseh tánczenéjét, elfeledett, de a két világháború között népszerű számokat előásva és újrahangszerelve. A fesztiválon lesz Gershwin-emlékkoncert is és nem maradhat el a közös örömzenélés sem.
2023.08.05

Hajnalig szólt a jazz a szabadidőközpontban

A világhírű Sant Andreu Jazz Band, a házigazda Bohémok, Tom White & the Mad Circus és a Cafuné bossa nova zenekar is fellépett pénteken este a JAZZFŐVÁROS fesztivál második napján a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Bár már a csütörtöki nyitónapon is frenetikus volt a hangulat, ezt sikerült túlszárnyalni. Kapkodtuk a fejünket, hogy épp melyik színpadon jobb a buli.
2022.12.26

A Keeper of the Flame díjas Ittzés Tamás a Múzsában

Különleges elismerésben részesült néhány hete Ittzés Tamás, a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. Németországban átvette a Keeper of the Flame díjat, melyet a legaktívabb európai zenészek, fesztiválszervezők közül ítél oda évente egy személynek az osnabrücki Park-Lane Jazz Club a klasszikus jazz népszerűsítéséért végzett munkájáért, a "láng életben tartásáért". A művész ez alkalomból volt a KTV Múzsa magazinjának vendége.
2022.11.30

Német jazzdíjat kapott Ittzés Tamás

Különleges elismerésben részesült Ittzés Tamás, a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. Németországban átvette a Keeper of the Flame díjat, melyet a legaktívabb európai zenészek, fesztiválszervezők közül ítél oda évente egy személynek az osnabrücki Park-Lane Jazz Club a klasszikus jazz népszerűsítéséért végzett munkájáért, a "láng életben tartásáért".