Címke: bölcsőde
Keresés
Dátum választó
Rendezés
304 találat
2024.04.17

Intézményfelújítás, új kerékpárút, útfelújítás- TOP Plusz fejlesztések Kecskeméten

Közel kétmilliárd forint értékben indulhatnak el úthálózat illetve intézményi fejlesztések Kecskeméten TOP Plusz forrásból a következő három évben. A programról csütörtöki ülésén dönt a Közgyűlés, de annak részleteiről már az elmúlt napokban is szó volt a szakbizottságok ülésein. Az előterjesztésben szerepel többek között újabb óvodák illetve bölcsődék felújítása, a kiskörút két szakaszának újra burkolása, a Mátyás Király körút egy szakaszának rekonstrukciója valamint új kerékpárút építési is az Arborétum mellett.
2024.03.29

Új kétcsoportos bölcsőde épül Kadafalván

Magyarország Kormánya által a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv alapján az RRF-1.1.2-2021 kódszámmal közzétett,,Bölcsődei nevelés fejlesztése" felhívás keretében Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 419.999.999 Ft összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesül, mely támogatás mértéke 100 százalék.
2024.03.28

Év végére elkészül a kadafalvi bölcsőde

December végére befejezik a kadafalvi bölcsőde építését, így januárban már megnyithatja kapuit az új, korszerű, két csoportos bölcsi. Csütörtök délután sajtótájékoztatót tartottak a helyszínen, ahol Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hangsúlyozta, lakossági igény miatt kezdtek az építkezésbe.
2024.03.28

Épül a kadafalvi bölcsőde

December végére befejezik a kadafalvi bölcsőde építését, így januárban már megnyithatja kapuit az új, korszerű, két csoportos bölcsi.
2024.02.15

Egyre több a bölcsődei férőhely a városban

Felülvizsgálták Kecskemét szociális ellátórendszerét. Elkészült az a dokumentum is, mely az ellátórendszert értékeli. Az okiratban kiemelték, hogy az önkormányzat fenntartásában működő szociális intézményekben a fluktuáció az elmúlt 2 évben jelentősen csökkent és két új bölcsőde is épült.
2024.02.13

Átadták a kibővített bölcsődét Nagykőrösön

Két, egyenként 14 fős csoportszobával, valamint a kapcsolódó előtérrel, öltözővel, mosdóval és egyéb kiszolgáló helyiségekkel bővült a nagykőrösi bölcsőde. A bővítés mellett átalakították többek között a már meglévő épületrészt is. A projektnek köszönhetően 8 új munkahely is létesült, a bölcsődei dolgozók két nap múlva kezdik a munkát. A beruházást ma (kedden) ünnepélyes keretek között adták át.
2024.01.11

Lezárult a nagy projekt, két kecskeméti óvoda és egy bölcsőde újult meg

Az egyik megújult épületben, a Kálmán Lajos Óvoda Lánchíd Utcai Óvodájában rendezték csütörtökön meg annak a nagyszabású projektnek a záróeseményét, mely során három kecskeméti köznevelési intézmény is teljesen megújult és korszerűsödött, főként energetikailag. A rendezvényen Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia és a Polgármesteri Hivatal Fejlesztéspolitikai Irodájának vezetője, Balogh Zoltán mondott beszédet.
2023.09.12

Jól halad a Klapka utcai „Pöttyös bölcsőde” építése

A TOP-6.2.1-19-KE1-2019-00003 azonosító számú „Bölcsődei ellátás fejlesztése Kecskeméten” című projekt keretében kerül kialakításra a Kecskemét, Klapka utca 18. szám alatt egy új, környezetbarát, energia-hatékony és komplex módon akadálymentesített bölcsőde. A fejlesztés érinti a Fecske I. utca 7. szám alatt található telket, ahol a bölcsőde parkolói kerülnek elhelyezésre.
2023.08.11

Európai uniós támogatásnak köszönhetően létrejött két új bölcsőde

A TOP-6.2.1-19-KE1-2019-00003 azonosító számú „Bölcsődei ellátás fejlesztése Kecskeméten” című projekt keretében került kialakításra Kecskemét Hetényegyházán a Pajtás utca 1. szám alatt egy új, 2 csoportos, valamint Kecskemét Katonatelepen a Platán utca 1. szám alatt egy új, 26 férőhelyes környezetbarát, energia-hatékony és komplex módon akadálymentesített bölcsőde.
2023.02.22

2024-re készül el a Klapka utcai bölcsőde

Engert Jakabné alpolgármester a Kecskeméti Televízió Közélet című műsorának vendégeként a városi bölcsődehálózat fejlesztéséről is beszélget Kozák Polettel, a KTV főszerkesztőjével. Az alpolgármester szerint a 4 csoportszobás Pöttyös Bölcsőde kivitelezése 2024-ben fejeződhet be.