Címke: busz
Keresés
Dátum választó
Rendezés
182 találat
2023.09.04

Visszaállt a régi rend a buszos közlekedésben

Szeptember elsejétől visszaállt a rend Kecskemét tömegközlekedésében. Mivel a képzeletbeli térképre visszakerült a Dózsa György út és az Izsáki út. Megszűntek a buszos terelések és az ideiglenes 600-as vonalszámú járatok is. Viszont bővült a 34-es vonalcsoport, az 504-es busz pedig egy igazi iskolai járat lesz.
2023.06.22

Hidrogén meghajtású buszokat is tesztelhetnek Kecskeméten

Modern, alacsony károsanyag kibocsátású dízel buszok beszerzését, valamint hidrogén meghajtású csuklósbuszok tesztelést tervezi Kecskemét önkormányzata. Az újabb járművek beszerzésére a meglévő, üzemidejük végén járó Mercedes hibrid buszok cseréje miatt van szükség. A ma elfogadott szakmai előkészítő anyag nem egy végleges döntést jelent, és egyelőre a korábban tervezett elektromos járművek beszerzését sem vette le napirendről az önkormányzat.
2023.05.18

Teherautókat és buszokat ellenőriztek Bács-Kiskun közútjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoport) éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség, a közlekedési hatóság és a katasztrófavédelmi hatóság közreműködésével május 8. és 14. között Magyarország egész területén a nehéz tehergépjárművek és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végezte.
2023.04.26

Engedély nélkül üzemeltetett, autóbusz forgalmi engedélyét vonta vissza a közlekedési hatóság Hetényegyházán

A Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya 2023. április 22. napján összehangolt ellenőrzési akciót hajtott végre Hetényegyháza belterületén a Járműforgalmi Osztály és a Fogyasztóvédelmi Osztály részvételével, amely egy külföldi úti céllal szervezett autóbuszos személyszállítási tevékenység célzott ellenőrzésére irányult.
2022.12.06

Megérkezett a Keko Mikulás!

Idén is találkozhattak a kecskeméti buszokon a közlekedők a Mikulással. kedden egész nap a KeKo járatain utazott a nagyszakállú. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete, hogy így lepjék meg az utasokat, akik egész évben őket választották.